top of page

Hej Jozefina 

 

Tak for dig, Jozefina! Jeg har 1000 ord til dig og samtidig ingen - mest af alt en følelse af dyb taknemmelighed. Jeg havde slet ikke lyst til at mentorforløbet skulle slutte idag. Det har været den allerbedste gave og investering for mig selv - og i mig selv. Tak for at holde rummet for min udvikling mod en mere autentisk Pernille. Du er så omsorgsfuld, varm, livsklog og fænomenal til at lytte. Jeg var lidt nervøs i starten for om Zoom ville virke, men det er fantastisk, for du brænder igennem selv en skærm, og så kan jeg samtidig sidde i min egen sofa.. og blive siddende i roen bagefter. Jeg har gået fra alle vores sessioner opløftet og med en følelse af at være tanket op på selvkærlighed. De konkrete værktøjer og simple øvelser undervejs i forløbet har betydet, at jeg har fået indarbejdet forandringerne i hverdagen. Fortsæt det helt uundværlige arbejde du gør! Du er guld værd! Jeg er sikker på vores veje krydses igen. 

 

- Pernille 

At blive mor var for mig den mest omkalfatrende begivenhed nogensinde. Bogstaveligt talt følte jeg mig kørt over, vendt på vrangen og på hovedet samtidig. Jeg havde en ret vanskelig fødselsoplevelse og første tid, og uden Jozefinas hjælp, ville jeg nok stadig have haft svært ved at tale om det hele uden at få hjertebanken og gråd i stemmen.

 

Jozefinas omsorgsfulde, milde, kærlige og imødekommende væsen er helt uden sammenligning, og det har givet mig en kæmpe selvtillid i moderskabet at føle mig så støttet, set og holdt i mødet med hende.

 

Udover bearbejdelsen af selve fødselsoplevelsen har hun også hjulpet mig med at integrere den nye version af mig selv i den tidligere, og det har både givet mig mere retning og en tro på, at jeg kan stå stærkt i mig selv og være andet og mere end mor. Jeg kan varmt anbefale et mentorforløb hos Jozefina - faktisk ville jeg bare ønske, hun kunne være min hotline for evigt.”

 

- Marianne Gellert

Kære Jozefina, 
Tusind tak for de sidste 6 måneder, jeg har været SÅ imponeret over dig & hver eneste måned har jeg set frem til hver eneste Mother Circle. Du har bare haft en kontakt med os mødre, der har gjort at man har følt sig så rolig, velkommen og tryg i dine omgivelser.

 

At blive grebet og hørt og holdt i hånd har været essentielt for den styrke og ro de sidste 6 måneder har gevet mig .Alt fra din vidunderlige te du tilbyder til dine reflekterende og dybe spørgsmål, yoga, samt energigivende yolates og eksplosiv dans har alt sammen været med til at skabe et stort sejt og vildt moderfundament. 
TAK for dig - du er enhver ny mors drøm - også selvom de ikke ved det endnu ;)“ 

 

- Esther

"Mine varmeste anbefalinger til Jozefina, som blev mine vise vejfinder i mit moderskabs spæde begyndelse. Gennem Jozefinas nærvær, varme og skarpe sans for gode og skønt timede spørgsmål, kunne jeg begynde at vende bekymringer og overvældelse til lethed og håb. Heling i øjenhøjde, med plads til både tårer og latter. Jeg tager lethed og selvtilgivelse med mig videre på min vej ad moderskabets snørklede stier. Tak!"

- Sara 

"Jeg henvendte mig til Jozefina en dag hvor jeg endnu engang mærkede at være drænet for alle ressourcer og jeg simpelthen ikke havde mere at give af grundet bl.a. en efterfødselsreaktion, mangel på søvn og et virkelig overbelastet nervesystem.

 

Alt i mig kaldte på en forandring af min nuværende tilstand og jeg vidste at Jozefina var den rette til at hjælpe mig. Hun har de skarpeste og mildeste øjne til at se helt ind i din mor sjæl og se dine behov og der hvor du er - helt uden at dømme.

 

Jeg har følt mig så holdt, tryg og mødt under mit forløb hos Jozefina og har efterfølgende haft virkelig stor glæde af de helt unikke strategier som blev skræddersyet til lige netop mit familieliv. Det har føltes lidt lige som en hjertestarter der fik mit hjerte til at vågne og håbet i mig blomstre på ny. Jozefina er et geni på sit felt og jeg vil ønske at alle mødre må lære Jozefina og hendes virkelig vigtige arbejde at kende"

 

~ Trine 

"Kære Jozefina

 Jeg havde god tid efter sessionen idag -tid til at dvæle lidt og nyde 'outcommet'. Det fik mig til at tænke på, at du er et ret unikt menneske, at du kan få mig til at føle mig set og tryg -så jeg endda kan mærke det gennem det digitale.

 

Du er helt dig selv og får mig på kort tid til at føle mig okay som jeg er -det giver en tryghed og glæde -du kan noget der, som jeg ikke har mødt ret mange andre der kan -og jeg egentlig forsøgt med både coach, terapeut, psykolog, ældre kollegaer at få en 'voksen' ind i mit liv til at være lidt forbilledlig :-) 

Tak -det var bare lige det jeg ville huske at skrive -og at jeg så inderlig ønsker for mine børn at de kan finde en grounding som den du har."

~  Mor til 3 

"Kære Jozefina 

Tusind tak for endnu en vild session, med mange indtryk for mig. Jeg føler mig set og er så taknemmelig for alle de inspirerende indspark fra dig! Det er intenst, men jeg kan mærke at jeg kun er i starten af denne rejse,  og er glad for at jeg ikke skal gå det her stykke vej alene. 

Jeg glæder mig allerede til næste session og dykker ned i øvelserne. De føles igen helt skræddersyet og jeg er overvældende taknemmelig!" 

Knus" 

- Mor til 2 

"Endnu engang min varmeste anbefaling til Jozefina Skovgaard. 

Mit eget forløb hos hende er ikke engang slut, men allerede efter 1. session havde så vigtige brikker fundet plads på meget mere rigtige og selvkærlige hylder. Og  mit destruktive narrativ omkring min egen formåen af fødslen af mit barn var allerede  efter 2. session i gang med at blive omskrevet. 

Jeg ville personligt til hver en tid have byttet den fødselsforberedelse vi gik til, ud med et efterfødselsforløb hos Jozefina. 

Hun kan og er noget ganske særligt. "

- Anja

"Det kan varmt anbefales!!! 

Jozefina har denne særlige evne til at møde en præcis hvor man er, holde rummet, støtte men samtidigt udfordre. Med hendes nærvær forlader jeg hver session mentalt lettere - både dem hvor jeg har grædt og dem hvor jeg har grint! Det er den bedste gave jeg har givet mig selv i år <3"

Hilsen en 2. gangs mor til to piger under 3 (Mentor forløb)

bottom of page