top of page
Kopi af Ebook Mockup Posts (12).png
Manual: Modercirkel facilitator

Modercirkel facilitator er manualen til dig, som har et brændende ønske om at skabe autentiske og originale fællesskaber for mødre. Måske har du allerede holdt cirkler, men har haft svært ved at holde ilden brændende? Måske har du arbejdet med mødre længe, men aldrig prøvet kræfter med at skabe cirkler? Eller måske er du helt ny i dette arbejde, men mærker et klart kald til at samle mødre i cirkel, selvom du endnu ikke ved hvordan og hvorfor?

 

Med denne manual bliver du støttet i at finde dig selv og din unikke rolle som facilitator og designe cirkler, som afspejler hvem du er og de gaver du ønsker at dele med verden. Her finder du værktøjer til nærværende kommunikation, mindfulness øvelser, skabelon til cirkel design, forslag til samtaleemner, øvelser i intuitiv bevægelse og vejrtrækningsøvelser, såvel som lavpraktiske og værdifulde tips, såsom prissætning, etik, valg af rum, opsætning og deltagerantal.

 

Manualen indeholder desuden

  • 30 refleksionsøvelser som du frit kan bruge til dine cirkler

  • over 30 refleksionsøvelser der gør dig skarpere på din unikke rolle som facilitator

  • 3 lydfiler med groundende øvelser

  • 7 playlister med flere timers musik, opdelt efter kategorier som er lette at gå til

 

Manualen downloades både i en printvenlig og computer/telefon/tablet version, med plads til at skrive dine noter og erfaringer direkte ind. Der er brugt meget energi på den grafiske opsætning af manualen, der ikke kun sikrer brugervenligheden, men også gør manualen til et stykke kunst du har lyst til at vende tilbage til og åbne - igen og igen og igen. 

PRIS: 698,75;-  inkl. moms.

bottom of page