top of page
Kopi af Ebook Mockup Posts (10).png
E-guide: Matrescence

Hvorfor føler du dig glemsom og omtåget under din graviditet? Hvad er ammehjerne egentlig for noget, og er der overhovedet nogle fordele ved det for dig? Hvorfor føles det som om at din fornuft er forduftet og dine følelser har taget over når du bliver mor?  Hvorfor føles det som om at du har mistet meget af din frihed? Hvorfor er du så usikker i din nye rolle? Og hvad sker der med din partner? Og relationen til din mor? 

 

Med denne guide får du nøglen til en dybere forståelse for de biologiske, psykologiske og sociale processer, der sættes i gang i dig, når du bliver mor. 

Guiden består af 17 siders tekst med den mest essentielle viden om din nye rolle, identitet og forvandling som mor. Du vil blive introduceret for vigtige aspekter af hormonelle og neurologiske forandringer, alloeparenting, kost og søvn efter fødslen, forandringer i dine relationer, den perfekte mor myte og din nye praksis som mor, formidlet på en letlæselig og empowering måde. 

 

Guiden indeholder desuden praktiske tips og refleksionsøvelser, til dig der står midt i den store forvandling. Den perfekte barselsgave til den nye mor i dit liv, eller til dig selv, uanset hvor længe siden du har født.

 

Pris: 89,- inkl. moms

bottom of page