FOR MØDRE OG MODER JORD 

 

Jeg har siden jeg kan huske det været fascineret af graviditet, moderskab og menneskelige udviklingsprocesser. Mange år før jeg selv blev gravid, fortabte jeg mig ofte i bøger og beretninger om fødsler, amning og bevidst moderskab - men det var først efter, at jeg oplevede moderskabet på egen krop, at min passion for mødres trivsel og velvære opblomstrede.

 

Under min barsel opdagede jeg hvor lidt fokus, der er på mødres psykiske, fysiske og åndelige udvikling i vores nuværende fødselskultur, og hvor lidt viden om netop dette, de fagpersoner, der arbejder med mødre egentlig har.  

 

Jeg er iværksætter by heart og har altid haft en: “Hvis det ikke findes, må jeg skabe det selv” tilgang til livet. Samtidigt har jeg altid været drevet af arbejde, der har haft et højere formål, og jeg motiveres i høj grad af at gøre en forskel for andre, der har brug for min omsorg, vejledning og evne til at skabe forbindelse på kryds og tværs af disciplinger.

Mit nuværende arbejde som mødre mentor befinder sig i krydsfeltet mellem psykologi, sociologi og antropologi. Min tilgang er holistisk og jeg arbejder med udgangspunkt i moderskabet som en tætvævet fysiologisk, psykologisk, social og åndelig udviklingsproces. Med andre ord, kan vi kun danne os et fuldkomment billede af moderskabets indflydelse (og dermed også de muligheder det præsenterer) i vores liv, hvis vi medregner alle de processer, der udgør dets farverige og komplekse palette. 

 Det er lige præcis det, der gør min vejledning unik og særegen. 

Velkommen til. Det glæder mig, at du her her. 

 

Kærligst 

Jozefina

ps. Har du læst min artikel for To The Moon Honey her?

Hvis du er nysgerrig på min egen rejse ind i moderskabet kan du høre min fødselsberetning på podcasten Kvindekraft og visdom.

Er du nysgerrig på mine kvalifikationer? 

 

Her er et udpluk af relevante uddannelse & kurser:

Motherhood Sociology Praticioner ved Dr. Sophie Brock 2021

Efterfødselsdoula med speciale i ayurveda ved Julia Jones 2018

Physiological Baby Care ved Rachelle Garcia Seliga 2020

Rebozo 1 + 2  ved Marta Orbis

Energibehandler med speciale i ansigtsterapi ved Sara Jordell 2020

Living Yolates Teacher Training  (200 timer) 2017 

Restorativ Yoga TT  Yoga and Ayruveda School (25 timer) 2020 

Derudover har jeg:

 

BA. i Kommunikation, Aalborg Universitet, 2010

Kurser i Virksomhedsstudier og Plan, By og Process, Roskilde Universitet 2014
Cand.Comm. i Performance design, Roskilde Universitet 2018