P1430528.jpg

At bære, føde og opfostre børn,  samtidigt med at finde sin egen plads i verden som individ og mor, er et stort og livslangt sjælearbejde. 

 

Vores generation er blevet fodret med et lyserødt og uopnåeligt ideal af moderrollen siden vi selv var børn - et ideal, der kun er blevet mere intenst på trods af sin uopnåelighed, og som er blevet standarden for, hvad vi forventer af os selv og hinanden.

Men moderskabet kommer med et stort potentiale for oprør; ikke kun med kulturelle forestillinger og normer, men også med vores egen mor/barndom, og traumaer som er gået i arv i generationer. Moderskabet som praksis, kan bane vejen for enormt meget heling og genforhandling af vores værdier og drømme for livet, og lige præcis dette vil for altid optage og fascinere mig. 

For mig handler det ikke kun om en faglig fascination, men også om en personlig erfaring, som skabte grobund for det jeg arbejder med i dag. 

Under min graviditet, fødsel og efterfødsel oplevede jeg selv en kæmpe smerte, mørke, sammenbrud og ikke mindst et personligt gennembrud - hvilket var alt andet, end det jeg forventede og havde planlagt. Hurtigt gik det op for mig, at der er et stort misforhold mellem mødres levede erfaring, og den normative forventning til og fortælling om moderskabet. Jeg oplevede også, at der var et stort mangel på fagpersoner, der var kompetente på efterfødslen, fra en mors perspektiv

Jeg er uddannet Cand.Comm. fra Roskilde Universitet anno 2017 men har siden jeg selv blev mor, videreuddannet mig indenfor efterfødsel & moderskab, terapi og coaching, hos førende pionerer på deres respektiv områder, såsom Julia Jones, Rachelle Seliga Garcia og Dr. Sophie Brock. Jeg har desuden en række alternative uddannelser i bagagen, og kan både kalde mig Reiki healer, Yolates instruktør og Energibehandler  hos Sara Jordell. 

P1430021.jpg

Jeg hviler ikke på laurbærrene, når det kommer til mit arbejde, og jeg er altid i gang med at dygtiggøre mig, udfordre min viden og tilføje nye perspektiver. Jeg deltager løbende i konferencer og kurser, modtager psykologisk coaching på månedlig basis og deltager aktivt i  faglige grupper, med andre ligesindede verden over.

Jeg kan uden tøven sige, at jeg er den mor mentor i Danmark, som har den mest specialiserede og dybdegående viden om efterfødslen og overgangen til moderskabet. At møde og vejlede kvinder i et af de mest sårbare og transformerende portaler i deres liv, er en kunst jeg vil perfektionere og udvikle resten af mit liv. 

 

Velkommen til!   

 

Kærligst 

Jozefina