top of page
7_Jozefina_Skovgaard__A738814_1.JPG
9_Jozefina_Skovgaard__A738908_1.JPG
10_Jozefina_Skovgaard__A738958_1.JPG

Min vision

Dette rum udspringer af en længsel for tabu- og fordomsfrie rum for kvinder og især mødre, som har en helt speciel plads i mit hjerte.  Efter jeg selv blev mor, gik det hurtigt op for mig, hvor stor forskel der er mellem den normative fortælling om og forventning til moderskabet, og min egen levede erfaring. Jeg følte at jeg mistede min frihed i mere end en forstand, for med fødslen af mit barn kom der også en masse uskrevne sociale regler til, ikke kun min rolle som mor, men også min rolle som individ i samfundet. At finde kompetent hjælp til at navigere i livet, efter jeg blev mor, viste sig også at være en ørkenvandring. Mange af de fagpersoner jeg havde kontakt med, havde ganske enkelt ikke en tilstrækkelig nuanceret og tværfaglig viden om kvindeliv, efterfødsel og moderskab, for at kunne se mig og møde mig, præcis der hvor jeg var.

Jeg har derfor dedikeret mig til at skabe det, jeg selv mærkede er en stor mangelvare. En tryg havn hvor du kan sænke skuldrene og blive mødt i øjenhøje, blive udfordret på en måde, som fodrer din personlige vækst, og blive holdt gennem livskriser og overgange. Jeg er særligt optaget af hvordan vi lever et autentisk, meningsfuldt og nydelsesfuldt liv som mødre, og af at nedbryde myten om den selvopofrende mor. Jeg tror på, at hvis vi gerne vil støtte vores børn i at leve autentiske liv, med deres trivsel og velvære i centrum, så må vi selv være optaget af, hvordan vi kan være rollemodeller for sådan et liv.

Som din livsmentor ser jeg al det usynlige arbejde du gør, og de usynlige strukturer du skal navigere i. Jeg interesserer mig for dig; din historie, dine længsler, dine drømme og dine behov, helt uden at dømme. Ikke mindst tror jeg på dig; jeg tror på at du har nøglen til din egen lykke og trivsel.  

Med nærvær, skarp dialog og skræddersyede værktøjer, hjælper jeg dig med at tage førersædet i dit eget liv, afmontere de forhindringer som hæmmer dig i din autentiske livsudfoldelse, og erstatte dem med mere gavnlige, ærlige, personlige og realistiske livsstrategier.
 

 

Min tilgang

 

De tre nøgleord jeg bruger til at beskrive min mentoringstil er: intelligent, indfølende og sjælfuld. 

 

Intelligent står for evnen til at betragte en problemstilling fra forskellige vinkler, analysere bagvedliggende mønstre og systemer og igangsætte den nødvendige refleksionsproces,der resulterer i vækst og forandring. Her trækker jeg på min faglighed og bringer de forskellige kompetencer jeg har erhvervet mig gennem mine uddannelser på spil. 

 

Indfølende står for min evne til at leve mig ind i dit bevidstheds- og følelsesliv. Foruden min faglighed, bruger jeg min intuition og situationsfornemmelse som min stærkeste allierede. At modtage indfølende mentoring hos mig er at føle sig respekteret, set og anerkendt og mærke den empati, som jeg nærer for dig. 

 

Sjælfuld står for det rum vi skaber sammen, gennem vores alliance som mentor og klient. 

Dette er et rum hvor der er plads til inderlighed, store armbevægelser, dybe følelser, ambivalens, latter og tårer.  En klient skrev til mig engang: “Du er helt dig selv og får mig på kort tid til at føle mig okay som jeg er -det giver en tryghed og glæde -du kan noget der, som jeg ikke har mødt ret mange andre der kan.”. Sjælfuldhed er vores særlige og personlige krydderi, det mærkes gennem kemien mellem os, og slår gnister, der antænder din indre ild.
 

Min baggrund

Min baggrund er funderet i den humanistiske videnskab, med en bachelor i kommunikation og en kandidat i Performance Design fra 2017. Min tid på universitetet har inspireret mig til at skabe min egen smeltedigel af viden og tværfaglig erfaring, altsammen med en stor interesse for hvad det vil sige at være menneske,  kvinde og mor. Min baggrund er siden hen blevet prydet med efteruddannelser og kurser, ikke kun om all things mothering, men også i en holistisk og spirituel retning.  Jeg har bl.a. studeret moderskab og efterfødsel hos Julia Jones, Dr. Sophie Brock og Rachelle Garcia Seliga. Jeg er desuden uddannet Living Yolates instruktør, har diverse overbygninger i bl.a. mindfulness, restorativ yoga og Reiki healing og er uddannet ansigtsterapeut hos Sara Jordell. 

 

Uddannelse er ikke det eneste, der har givet mig kompetence til at holde rum for sårbarhed og selvudforskning. Jeg har brugt, og bruger stadig mange timer på at arbejde med eget bagage: i dedikerede terapirum, på yogamåtten og gennem selvrefleksive ritualer og handlinger i hverdagen.  Jeg ville aldrig guide mine klienter i noget, jeg ikke selv praktiserer og har en solid erfaring med. 

Jeg hviler ikke på laurbærrene, når det kommer til mit arbejde, og jeg er altid i gang med at dygtiggøre mig, udfordre min viden og tilføje nye perspektiver. Jeg deltager løbende i konferencer og kurser, modtager psykologisk coaching og deltager aktivt i  faglige grupper, med andre ligesindede verden over.

 

At møde og vejlede kvinder gennem de mest sårbare og transformerende portaler i deres liv, er en kunst jeg vil perfektionere og udvikle resten af mit liv. 

 

Velkommen til!   ​

 

Kærligst,

Jozefina

CV


Bachelor i Kommunikation fra Aalborg Universitet 2011 

 

Kandidat i Performance Design med speciale i feminisme og kunst Roskilde Universitet 2017

 

Living Yolates instruktør 2017 

 

Restorativ Yoga ved Yoga & Ayurveda School 2020

 

Post Partum Doula ved Julia Jones 2018

 

Physiological Baby Care ved Innate Traditions 2020 

 

Motherhood Sociology Practitioner ved Dr. Sophie Brock 2021

 

The Power of Awareness med Tara Brach & Jack Kornfield 2021

 

Reiki 1 ved Tine Elisabeth Larsen 2019

 

Japansk Lifting ved Christina Clement 2019 

Rebozo 1 + 2 ved Marta Orbis 2019

 

Energibehandler med speciale i ansigtsterapi ved Sara Jordell 2020

 

Undervisning i meditation, intuitiv bevægelse & selvomsorg siden 2017 

 

Medlem af Mastermind for Motherhood Visionaries ved Dr. Sophie Brock 2021

 

Stifter af Jozefina Skovgaard Healing 2019 

bottom of page