top of page
Livsmentoring
1:1 forløb

Dette forløb er for dig, som mærker at du er stagneret i dit liv, og som længes efter en dybere kontakt til din forestillingsevne og indre kraft. Det er for dig som er klar til at lade din ydre virkelighed afspejle din inderside, selvom du måske endnu ikke ved hvad og hvordan endnu. Måske kan du blot mærke at du er klar til at skabe dyb forandring og redefinere dit liv, uden at vide præcis hvad der skal ske og hvordan det skal ske endnu. Og måske har du en klar drøm og vision på tegnebrættet, som du mangler sparring omkring, og værktøjer til at gøre til virkelighed. 
 

Jeg vil meget gerne hjælpe dig med: 

At skabe et nærende liv på ydersiden, som er i overensstemmelse med det du mærker på din inderside 

 

At blive skarpere på din retning i livet, dit livsformål og dine dyrebare gaver 

 

At identificere hvor du sidder fast, begrænser dig selv og holder dig selv lille 

 

At støtte dig i at vække dit potentiale, sætte dig selv fri fra inde begrænsninger og træde ud af din komfortzone 

 

At blive skarpere på hvordan du løbende nærer din kreativitet og lever i overensstemmelse med din cykliske natur 

 

At balancere et nærende moderskab med egne drømme og ambitioner 

“Du er et ret unikt menneske, at du kan få mig til at føle mig set og tryg -så jeg endda kan mærke det gennem det digitale. 

 Du er helt dig selv og får mig på kort tid til at føle mig okay som jeg er -det giver en tryghed og glæde -du kan noget der, som jeg ikke har mødt ret mange andre der kan -og jeg egentlig forsøgt med både coach, terapeut, psykolog, ældre kollegaer at få en 'voksen' ind i mit liv til at være lidt forbilledlig.”

Forløbets søjler

Holistisk mentoring

Et af de bærende elementer i forløbet er den nærværende dialog, hvorigennem du udfordres og ledes ind på en selvudforskende rejse i dit indre landskab. På rejsen vil du opdage og udforske det indre landkort, som du ubevidst navigerer efter. Du vil blive støttet i at skabe nye og forstærke eksisterende veje, der føles oprigtige, opløftende og befriende for dig. 

Min fornemmeste opgave er at skabe et trygt og nærværende rum, hvor der er plads til alle følelser og udtryk, og hvor du frit kan give dig selv plads til at sænke skuldrene, slippe tabuer og udforske hvem du er, når al tvivl falder bort. Jeg støtter dig også i praktisk ideudvikling og med konkret sparring til, hvordan du kan omsætte dine drømme til virkelighed.

​ Foruden samtalen fylder meditation, mindfulness, åndedrætsterapi, restorativ bevægelse og mentale skriveøvelser også i forløbet, alt efter hvad jeg vurderer vil være gavnlig for dig.
Du inviteres til at bebo din krop med nænsomhed og bevidsthed, og til at lære at omsætte kroppens signaler og fornemmelser til et håndgribeligt og personligt sprog.

Selvudvikling gennem egenpraksis  

Efter hver session vil du modtage hjemmeøvelser, der er skræddersyet netop dig, og som inviterer dig til at bringe sessionernes tematikker og opdagelser ind i din hverdag, og integrere dem i din levede erfaring. Dette kan være skriveøvelser, bevægelse, meditation/mindfuness, selvomsogspraksiser, øvelser i grænsesætning osv.​ 

nastaran-taghipour-BgNb8PyXmQ4-unsplash.jpg
shruti-singh-A1NZoPQHzeE-unsplash.jpg
jess-moe-IYLc6IqEUQQ-unsplash.jpg
Praktisk

Dette forløb består af:

 8 nærværende sessioner fordelt på 5-6 måneder

Skriftlig afklaring inden påbegyndt forløb

Hjemmeøvelser med opsummerende mail mellem sessionerne
Relevante ressourcer såsom artikler, meditationer, øvelser, e-bøger osv.

Alle sessioner afholdes over Zoom.

Pris

Prisen for forløbet er 11000 kr. inkl. moms.

 Der er mulighed for at dele det op i flere rater. 

Booking

PT. LUKKET FOR BOOKING PGA BARSEL.

For at booke forløbet, skal du sende mig nogle linjer om dig selv, og hvordan du ser, at jeg kan hjælpe dig. Dette er en vigtig led i processen, da jeg ønsker at sikre mig, at du forstår hvad jeg tilbyder og at vi er et godt match. Derefter vil du modtage et link til min kalender og handelsbetingelser, for at gøre din booking endelig. 

bottom of page