Nyfødt 
efterfødselssvøbning
Tegnebræt 17.png

En svøbning er noget ganske særligt og noget som alle mødre burde opleve og modtage. Det er en taksigelsesceremoni, for det kæmpe stykke arbejde, du har gjort under din graviditet og fødsel, en energetisk kropsbehandling, og ikke mindst et ritual, der markerer din overgang til moderskabet. 

Når du ankommer til en svøbning vil vi først tale om hvem du er og din unikke rejse til moderskabet. Derefter vil jeg give dig min signatursvøbning, hvor du vil blive afspændt og pakket blidt ind i bløde sjaler fra top til tå.

Hvad du oplever her er magisk og svært at sætte ord på. Nogle oplever at komme i kontakt med formødre, andre ser tydeligt hvad deres næste skridt i livet er.
Kom med det mest åbne sind du kan have, og lad magien udfolde sig. 

Som altid får du god tid til stille og roligt at vågne fra svøbningen, uden at behøve at skynde dig videre. Svøbningen er også for dig som har mistet, uanset hvornår i graviditeten, eller for dig som har mistet muligheden for at blive gravid. Du er velkommen.
 

OBS!
Dette er en spirituel ceremoni som ikke kan erstatte en terapeutisk samtale. Hvis du har en svær og traumatisk fødselsoplevelse som du ikke har 
bearbejdet,  anbefaler jeg, at du booker et healing mama forløb.

Varighed 2 timer 15 minutter inkl. samtale. 

Pris: 1850 :-

unnamed-2_edited.jpg