Mentoring for mødre
Forløb
Tegnebræt 12.png

Har starten på dit moderskab været præget af  selvkritik, skyld, uro og stress, som du stadig har svært ved at ryste af dig?

 

Oplever du at kæmpe med følelser som utilstrækkelighed, dårlig samvittighed, udbrændthed og ensomhed i dit moderskab, selvom du forsøger at gøre “det rigtige” for dine børn? 

 

Føler du dig forandret efter du er blevet mor, men har samtidigt svært ved at tage den tid og plads der skal til, for at udforske og ære den udvikling, moderskabet har bragt i dit liv? 

 

Kan du mærke at tiden er inde til at træde ud af skyggen, som andres forventninger har kastet på dit liv, og i stedet begynde at følge dit modige og åbne hjerte? 

Kan du sige ja til èn eller flere af ovenstående spørgsmål?

 Så er jeg glad for at det netop er dig, der er landet her.

 

For det at blive mor er ikke blot en begivenhed, hvor fødslen af et barn er markeringen af en tilbagevenden til livet som var det før. Tværtimod er det kun begyndelsen på en altopslugende udviklingsproces, en overgang til et nyt cyklus i dit liv, og en portal, der kræver at du må blive flydende, for at kunne passere og komme ud på den anden side - stærkere, modigere og dybt forbundet med dine nyopdagede kræfter.  

Hvem holder dig når du går i opløsning?

 

Den måde vi træder ind i vores moderskab på, har en kæmpe betydning for resten af vores liv. Det betyder noget for måden vi ser os selv på, måden vi indgår i relationer på, vores fysiske, psykiske og emotionelle sundhed, vores følelse af agens og frihed, og vores samhørighed med andre og med Jorden. 

 

Oprindelige kulturer har længe før moderne psykologi vist, at en vis portion opløsning af selvet/egoet er påkrævet i moderskabet. Derfor er de også rige på strukturer og rammer, der holder og støtter moderen i hendes metamorfose, så hun kan læne sig tilbage i tryghed og tillid - selv når det ser allermørkest ud.

 

Moderne mødre tværtimod, er dømt til at opleve denne opløsning uden den stærke strukturelle beholder, der skal sørge for at vi ikke flyder ud, tørrer ud og mister vores livsessens. Resultatet? Babyblues, efterfødselsdepressioner, udbrændthed, ensomhed, forstyrret overgangsalder, alzheimers og demens.

"Jeg henvendte mig til Jozefina en dag hvor jeg endnu engang mærkede at være drænet for alle ressourcer og jeg simpelthen ikke havde mere at give af grundet bl.a. en efterfødselsreaktion, mangel på søvn og et virkelig overbelastet nervesystem.

 

Alt i mig kaldte på en forandring af min nuværende tilstand og jeg vidste at Jozefina var den rette til at hjælpe mig. Hun har de skarpeste og mildeste øjne til at se helt ind i din mor sjæl og se dine behov og der hvor du er - helt uden at dømme.

 

Jeg har følt mig så holdt, tryg og mødt under mit forløb hos Jozefina og har efterfølgende haft virkelig stor glæde af de helt unikke strategier som blev skræddersyet til lige netop mit familieliv. Det har føltes lidt lige som en hjertestarter der fik mit hjerte til at vågne og håbet i mig blomstre på ny. Jozefina er et geni på sit felt og jeg vil ønske at alle mødre må lære Jozefina og hendes virkelig vigtige arbejde at kende"

 

- Trine 

Føler du dig set af mine ord? 

Så betragt dette som din invitation til at prioritere DIG - uanset om du er 4 måneder, 40 uger, 4 eller 40 år post partum.

 

Jeg er dit fyrtårn og din beholder, din guide, din klippe, din vidne og din største heppekor. 

Her finder du et et personligt og ikke dømmende rum, hvor der er plads til alt fra bekymringer, frustrationer, tårer, latter, uvished, usikkerhed, selvindsigt og a-ha oplevelser. Her kan du trygt gå på opdagelse i dig selv, give dig selv lov til at fylde præcis som du er, udforske alle sider af din historie og væve din nye fortælling med bevidsthed, livsmod og øje for det personlige aftryk du ønsker at sætte i verden. 

 

På et forløb kan du forvente: 

 

  • At du vil få et intimt forhold til dit nervesystem med håndgribelige og livsændrende værktøjer, til at passe på dig selv i dit moderskab og undgå udbrændthed.
    (Fordi du fortjener at leve livet: vågen, energisk, nærevende og hjerte-ledet <3 ) 

 

  • At du vil få øje på de historier og mønstre, som har fulgt dig siden din barndom, og som ikke tjener dig længere - så du kan transformere dem til gylden visdom og bryde med intergenerationel trauma (YESSS!!!)

 

  • At du vil blive mere bevidst om dine værdier, længsler og drømme, og lære hvordan du kan puste liv i dem, og gøre dem til virkelighed. (Er du klar til at vågne til din enorme skaberkraft?)​

  • At du vil føle dig forbundet med dine indre rytmer og behov som cyklisk væsen, og ved hvad du skal bruge for at opretholde en bæredygtig energiudveksling med din omverden. (Du er et magisk væsen og jeg vil lære dig at ære din magi, frem for at undertrykke den.)

 

  •  At du bliver bevidst om dine styrker, din unikke måde at være i verden på, kende din værd og tillade dig selv at udfylde den plads du optager i verden, på en måde som er meningsfuld for lige præcis DIG. (Er du klar til at se verden gennem din magiske linse, uden forbehold? )

 

Fordi alle mødre er forskellige, er alle forløb individuelle og farvet af dig og det du længes efter at mærke og kultivere. 

"Mine varmeste anbefalinger til Jozefina, som blev mine vise vejfinder i mit moderskabs spæde begyndelse. Gennem Jozefinas nærvær, varme og skarpe sans for gode og skønt timede spørgsmål, kunne jeg begynde at vende bekymringer og overvældelse til lethed og håb. Heling i øjenhøjde, med plads til både tårer og latter. Jeg tager lethed og selvtilgivelse med mig videre på min vej ad moderskabets snørklede stier. Tak!"

- Sara 

 

Praktisk: 

Et forløb hos mig består af 5 nærværende sessioner på 50 minutter og hjemmeøvelser, som jeg udformer personligt til dig efter hver session.

Disse øvelser er typisk en blanding af skriveøvelser, bevægelse, lydfiler, ritualer og observationer.  På denne måde inviteres du til at undersøge, eksperimentere og implementere det vi taler om i sessionerne i din hverdag, hvilket vil tillade os at gå dybere, for hver gang vi mødes. 

Alle sessioner afholdes online via Zoom.

Forud for første session modtager du en række spørgsmål som du skal besvare og sende til mig, så jeg kan målrette min vejledning til netop dig. 

Prisen for et forløb på 5 gange er 4800:- 

Eller 2 x 2500 :- 

Skriv til mig her, hvis du ikke kan finde en tid i min kalender som passer dig.

Ønsker du en afklaringssamtale med mig inden du booker et forløb? Så kan du booke det her.

Du binder dig ikke til et helt forløb, når du booker en afklaringssession.​