Healing Post Partum
Mentorforløb

Dette forløb er for dig, som føler dig udkørt og udbrændt, og har brug for kærlig hjælp og holistisk vejledning i at finde fodfæste i moderskabet.

Det er for dig som har født for nyligt, men også for dig som har født for længe siden, men som ikke fik en tryg landing i dit moderskab, og som mærker det endnu, på krop, sind og sjæl. 

Under forløbet vil jeg guide dig i at finde roden til din udbrændthed og etablere vejen til healing.  Du vil blive støttet i at lære at  prioritere din egen healing, uden at gå på kompromis med dit barns naturlige fysiologiske behov.  Du vil blive inviteret til at undersøge dine værdier og dybeste overbevisninger om moderskabet, hvordan du definerer din egen rolle i din familie, og hvad du har brug for, for at opretholde en bæredygtig energiudveksling og passe på dig.

 

Jeg skaber et trygt og ikke dømmende rum, hvor du kan give slip på dine bekymringer og frustrationer, og hjælper dig med at skabe et overblik over, hvordan du kan gå fra udbrændthed til harmoni og indre forbindelse. Jeg udstyrer dig ikke mindst med de praktiske værktøjer du har brug for, for at regulere dit nervesystem og for at passe på dig selv i fremtiden. 

Forløbet består af: ​

 

  • Tre sessioner à en times varighed. Forud for første samtale, modtager du en række spørgsmål fra mig som du skal besvare, så vi kan gå målrettet i gang fra start. Fokus i første session er at skabe et overblik over dine behov samt kortlægge dine indre og ydre ressourcer.
     

  • I de efterfølgende sessioner kan vi arbejde med de udfordringer, der forhindrer dig i at udleve din healing, hvad end det relaterer sig til indre eller ydre blokeringer. Derudover undervises du i restorative teknikker, værktøjer og øvelser, der vil hjælpe dig med at nulstille dit nervesystem og takle  fremtidige udfordringer, der bunder i negligering af dine behov. 

    Som en bonus vil du efter vores første samtale modtage en personlig og nærende inspirationspakke med posten kurateret af mig. 

 

Alle tre sessioner foregår over Zoom.

Pris: 2499:-

 

Du er velkommen til at kontakte mig for en uforpligtende samtale, hvis du er i tvivl om forløbet er noget for dig. Hvis du ønsker at booke en tid, men ingen af tiderne i min kalender passer dig, så finder vi en tid til dig sammen manuelt. 

Det med småt: 

Dette forløb er ikke en erstatning for lægefaglig hjælp. Hvis du lider af en alvorlig sygdom, depression eller andre psykiske lidelser, bør du beslutte om forløbet er noget for dig, i samråd med en kvalificeret fagperson. 

Copyright Jozefina Skovgaard 2020