DRØMMEFABRIKKEN

Velkommen til et forløb, der handler om at puste liv i dine drømme og gøre dem til virkelighed. 

 

Drømmefabrikken er for dig, som er mor og ønsker at skabe en selvstændig virksomhed, der tager afsæt i mødres virkelighed, behov og længsler. 

Mange kvinder oplever et værdi- og interesse skift når de bliver mødre. For nogle betyder det ganske enkelt et opgør med det de troede var deres livsformål. Psykologisk ved vi, at moderskabet trækker os mod interesser der har med andre kvinder, samarbejde og harmoni at gøre. Vi bliver mere skarpe på det vi ønsker os af livet og noget forskning tyder også på, at vi ganske enkelt bliver klogere! 

 

Måske er du en af dem, som oplevede at nye drømme om dit professionelle liv begyndte at spire, med fødslen af dit barn. Måske er behovet for at skabe noget, der har afsæt i dine visioner og drømme, først flyttet ind efter din barsel og dit første møde med arbejdslivet, som mor. Uanset, så er der er grund til at netop du har fundet vej hertil. 

 

Ved du hvad du drømmer om, men mangler en der har gået vejen selv, og kan vise dig hvordan dine drømme får vinger?

Eller har du blot en spirende ide, som du ønsker inspiration til at nære, vokse og gøre til virkelighed? 

 

Så er drømmefabrikken noget for dig. 

Tegnebræt 15.png
DE FIRE SØJLER

 DESIGN - AUTENCITET - KOMMUNIKATION - WORK/LIFE BALANCE 

 

Jeg hjælper dig med at designe dine helt personlige ydelser, der rent faktisk både sælger og gør en forskel for dine klienter. Du lærer at forstå hvorfor det er vigtigt, at du ikke bare gør ligesom de andre, og hvorfor din personlige krymmel er det allermest vigtige for succes i din virksomhed.
Din personlige krymmel er dit unikke perspektiv, der skiller dig ud fra mængden, og som vi sammen finder ved hjælp af Human Design. 

Du vil lære om autentisk salg og kommunikation via Instagram, om at skrive fængende tekster og vælge de rette billeder, der drager modtageren ind i dit univers. 

Du vil lære om hvad der skal til, for at skabe en bæredygtig struktur i din virksomhed og holde balancen mellem arbejde og hjemmeliv. Vi vil blandt andet kommet ind på grænsesætning, at vælge de rette værktøjer, udlicitering og hvordan du jonglerer privatliv med en selvstændig virksomhed.

Tegnebræt 17.png

Sådan foregår det:

Forløbet består af 8 sessioner x 1 times varighed som vi tager over det fantastiske værktøj Zoom.  

For at komme i betragning til forløbet skal du sende en ansøgning, hvor du kort beskriver dine visioner og udfordringer, samt hvad du ønsker at få ud af vores samarbejde. 

Derefter vil jeg ringe dig op til en afklarende samtale, hvor vi sammen finder ud af om vi er et match.

Jeg glæder mig til at høre fra dig!