Mentoring for mødre
signaturforløb
Tegnebræt 14.png

Et forløb hos mig er for dig, som er på en indre rejse i dit moderskab, og har brug for klarhed, vejledning og støtte i, at finde vej hjem til dig selv. Det er for dig som længes efter, et rum hvor du ikke skal præstere eller give, men i stedet være den som bliver holdt, hørt og set.

Det er for dig som længes efter, at mærke kraften i din stemme og styrken i din fortælling, uanset hvor smertefuldt eller skamfuldt, du har oplevet dit forløb.

For dig, som oplever udbrændthed og bekymring, om hvorvidt du slår til som mor, og som har brug for at finde en måde at eksistere i moderskabet på, der ikke kræver, at du udsletter dig selv, for at kunne være en "god" mor. For dig som mærker at kompasnålen snurrer efter du er blevet mor, og som gerne vil dedikere tid og rum til at udforske, hvem du er og hvor du er på vej hen.

Ikke mindst er det for er det for dig, som mærker et indre oprør, mod den kulturelle fortælling om moderskabet ulme, og som drømmer om et liv med mere nydelse og selvkærlighed og mindre skyld, skam og dårlig samvittighed. 

Når du vælger et forløb hos mig, siger du ja tak til at dedikere 3 måneder, til at blive spejlet og guidet til, at finde ro, selvaccept, mening og heling i din historie og livssituation.

Hos mig vil du blive støttet i at bruge din autonomi og handlekraft, til at være din egen ledende stjerne på din rejse, og skabe et mere nærende og bæredygtigt liv, der er i alligment med DINE værdier og drømme.

Du vil opleve en dybere forbundethed til og forståelse for dig selv og din historie, og en højnet kvalitet af dine relationer, i kraft af det sprog du udvikler i samtalen med mig. Du vil udvikle nye og livsnødvendige værktøjer og redskaber, som skal hjælpe dig og styrke fremover, ikke kun i moderskabet, men i din videre færden i livet generelt. Ikke mindst, vil du få øje på hvilke skadelige kulturelle og normative "sandheder" om moderskabet, du har internaliseret, og mere om hvordan du kan befri dig selv fra angsten for, om du slår til som mor. Læs mere om andres oplevelser med mig her.

Praktisk:

Et forløb hos mig foregår over 3 måneder, og består af 6 nærværende sessioner på 50 minutter og hjemmeøvelser, som jeg udformer personligt til dig efter hver session.

Disse øvelser er typisk en blanding af skriveøvelser, bevægelse, lydfiler, ritualer og observationer.  På denne måde inviteres du til at undersøge, eksperimentere og implementere det vi taler om i sessionerne i din hverdag, hvilket vil tillade os at gå dybere, for hver gang vi mødes. Med i forløbet er inkluderet et års abonnement til mit medlemsbaserede forløb Letters to Gaia. 

Alle sessioner afholdes online via Zoom. Du booker selv sessionerne, 2 x hver måned, i 3 måneder i alt.

Forud for første session modtager du en række spørgsmål som du skal besvare og sende til mig, så jeg kan målrette min vejledning til netop dig. 

Prisen for et forløb på 6 gange er 7500 inkl. moms:- 

Ratebetaling er mulig.

Fuld booket frem til oktober. Skriv til mig her, hvis du gerne vil på venteliste eller høre mere om ratebetaling.