Mentoring for mødre
signaturforløb
Tegnebræt 17.png

Et forløb hos mig er for dig som er på en indre rejse i dit moderskab, og har brug for klarhed, vejledning og støtte i, at finde vej hjem til dig selv, uanset om du er 4 uger, 4 uger eller 40 år postpartum. Det er for dig som længes efter, et rum hvor du ikke skal præstere eller give, men i stedet være den som bliver holdt, hørt og set, i et kontinuerligt forløb med fokus på din velvære og autentiske livsudfoldelse. 

Jeg arbejder typisk med: 

- Stress, udbrændthed, utilstrækkelighed og bekymring i mor-rollen

- At forene din identitet som mor med din indentitet som individ 

- Tvivl omkring identitet, arbejdsliv og livsformål efter du er blevet mor

- At integrere og forankre dig i den visdom, som du har akkumuleret i dit moderskab 

- At bearbejde din fødsel og efterfødsel og tage ejerskab over din historie 

- At skabe et nærende liv, som er i allignment med dine værdier og drømmer 

- At finde ro, frihed og nydelse i dit liv som mor, uden dårlig samvittighed og skam

 

 

Det bærende element i forløbet er den terapeutiske og coachende samtale, hvorigennem du kan få en dyb forståelse for dig selv og dine udfordringer, såvel som hvordan du rent praktisk handler på dine drømme og længsler.

Jeg støtter dig i at udforske de hæmmende indre narrativer som er blevet til usynlige "sandheder" du navigerer ud fra, og i stedet udvikle en mere nærende og selvkærlig indre dialog.

Foruden en bedre forståelse for dig selv, kan det at finde et sprog for dine oplevelser og følelser, hjælpe dig med at styrke dine tætteste relationer eller forme nogle nye. 

I den coachende del af samtalen kigger vi ofte frem og arbejder med dit personlige lederskab og indre motivation, og på at frigøre og vække til live det potentiale, som moderskabet har bragt i dit liv. 

 Foruden samtalen fylder meditation, mindfulness, åndedrætsterapi, restorativ bevægelse og mentale skriveøvelser og også i forløbet, alt efter hvad jeg vurderer vil være gavnlig for dig. Du inviteres til at bebo din krop med nænsomhed og bevidsthed, og til at lære at omsætte kroppens signaler og fornemmelser til et håndgribeligt og personligt sprog. ​

  Læs mere om andres oplevelser med mig her.

Praktisk:

Et forløb hos mig foregår over 4 måneder, og består af:

 

15 minutters afklarende samtale (hvis ønsket) 

Skriftlig afklaring over dine udfordringer såvel som dybeste behov, længsler og ønsker 

6 nærværende sessioner på 60 minutter

Hjemmeøvelser, som jeg udformer til dig efter hver session

En personlig og kærlig omsorgspakke som jeg udvælger særligt til dig, leveret til din dør

Medlemskab på mit brev "Letters to Gaia" frem til august 2022

Alle sessioner afholdes online via Zoom. Du booker selv sessionerne, 2 sessioner om måneden de første to måneder og en session om måneden derefter.  

Prisen for dette forløb er 9000 inkl. moms:- 

Ratebetaling er mulig.  Skriv til mig her, hvis du gerne vil høre mere om ratebetaling eller blot tryk "betal senere" når du booker forløbet.

 

 

Forud for første session modtager du en række spørgsmål som du skal besvare og sende til mig, så jeg kan målrette min vejledning og skræddersy forløbet til netop dig.

Mellem 1. og 2. session vil du modtage en nærende omsorgspakke som jeg sammensætter med produkter, der er særligt udvalgt til dig, og som skal støtte dig undervejs i forløbet.

 

Mellem sessionerne modtager du en opsummerende mail med øvelser, der er målrettet dig og din rejse. Disse øvelser er typisk en blanding af skriveøvelser, bevægelse, lydfiler, ritualer og observationer.  På denne måde inviteres du til at undersøge, eksperimentere og implementere det vi taler om i sessionerne i din hverdag, hvilket vil tillade os at gå dybere, for hver gang vi mødes.

 

Jeg tilbyder en håndfuld forløb om året til mødre som er på SU eller overførselsindkomst til en nedsat pris. Skriv til mig her for at skrive dig op på venteliste til disse forløb.