Letters to Gaia
Abonner:

Ved at udfylde navn og email og trykke "abonner" accepterer du, at modtage mit nyhedsbrev Letters to Gaia. Du kan til enhver tid opsige abonnementet ved at afmelde dig i selve nyhedsbrevet eller sende en mail.

Letters to Gaia er et brev om all things mothering: fra moderskabet i mor/barn relationen, til vores største fælles opgave i, at skabe de bedste betingelser for LIVets vækst og trivsel på planeten Jorden.

 

Brevet er et aktivistisk projekt, der henvender sig til alle, der ønsker at være med til at væve en ny fortælling om vores fælles arv på Jorden. 

 

Omdrejningspunktet er spørgsmålene: 

Hvordan kan vi bevæge os væk fra den gamle fortælling om verden, der er baseret på erobring og besejring af naturen og hinanden?

 

Og ikke mindst:

Hvordan skaber vi et nyt narrativ, der tager udgangspunkt i vores dybe relationelle forbundethed og fælles deltagelse i, at skabe en levende og social retfærdig verden for alle?

 

I Letters to Gaia undersøger jeg emner som blandt andet: spiritualitet, moderskab, feminisme, aktivisme, bæredygtighed, videnskab, fællesskab og frihed, gennem samtaler, øvelser, poesi, filmkunst, musik og litteratur. 

Jeg ønsker at gå kærligt men kritisk til værks, og afdække nye perspektiver på en skarp og let tilgængelig facon. 

 

Letters to Gaia er samtidigt et dybt personligt projekt som forener alt det, jeg de sidste ti år har studeret og forsøgt at forbinde, på kryds og tværs af felter og discipliner. Ikke mindst er det en ode til min datter Gaia og til den fremtidige generation, fra hvem vi, for en ganske kort men væsentlig stund, har fået Jorden til låns fra. 

 

Med brevet ønsker jeg at skabe en lille lomme for fordybelse og introspektion. Du kan med fordel brygge en kop af din yndlings te, og tage din notesbog frem når du beslutter dig for at åbne mit brev. 

 

Sidst men ikke mindst er du altid velkommen til at sende forslag og ideer, til hvad du kunne tænke dig, at Letters to Gaia skal udfolde i de kommende breve. 

 

Jeg glæder mig til at følges på denne rejse med dig. 

 

Kærligst,

Jozefina

Copyright Jozefina Skovgaard 2020