Letters to Gaia
aktivisme & personligt lederskab
Tegnebræt 12.png

Hvordan ville dit liv se ud, hvis du dedikerede en time om måneden i et år, på at dykke ned i din personlige oplevelse af at blive mor?


Hvilken forskel vil det gøre for kvaliteten af dine realtioner, hvis du fandt dit eget sprog for det du mærker og erfarer i moderskabet?


Hvordan ville din færden i verden ændre sig, hvis du blev bevidst om, de fortællinger du ubevidst har indoptaget om moderskabet hele dit liv? 

Hvad ville du bruge dit liv på, hvis du ikke skulle bruge energi på at have dårlig samvittighed og konstant føle dig bagud på "god mor" kontoen? 

Hvordan ville det føles i din krop, hvis du løsrev dig fra patriarkalske parametre for succes, arbejde og din værdi som kvinde og mor?


Kan du allerede nu mærke, at noget falder på plads i dig? Noget du har manglet, noget du er klar til at sige ja til? Ikke kun for din egen skyld, men også for alle dem, som kommer efter dig? 

Så er jeg glad for at det er netop dig, der er landet her!

Fra august 2021 og et år frem, kan du modtage en månedlig pakke i din virtuelle postkasse, skrevet og kurateret af mig. Hver måned inviteres du i et virtuelt, reklamefrit fordybelsesrum, som jeg skaber med intention om at berige dig, bevæge dig og gøre dig klogere på alt det ved moderskabet, der for det meste er usynligt og lever under overfladen. ⁣Pakkerne vil indeholde en blanding af artikler, skriveøvelser, playlister og andre invitationer til at gå på opdagelse i DINE oplevelser, erfaringer og observationer af moderskabet, så du kan transformere dit liv og verden omkring dig✨

Du kan se frem til temaer som:

-Hvad er patriarkatet?
En let forståelig indføring i at spotte patriarkalske strukturer i din hverdag.

 -Myten om den gode mor

Lær om hvordan du selv er med til at reproducere undertrykkende fortællinger om moderskabet.

- Identitet og selvfølelse i moderskabet

Hvordan er det at blive mor anderledes end det at være kvinde, og hvordan det at være kvinde er uløseligt forbundet med det at være mor. 

- Lær at afkode patriarkatets magtteknikker 

Og brug det, til at bekæmpe undertrykkelsen af mødre. 

...og andre livsændrende overraskelser! 

Er du bekymret for om du har tid og overskud? 

Fortvivl ej. Jeg ved hvor travlt og stressende hverdagen kan føles som mor. Derfor bliver disse pakker serveret for dig som en nærende og nydelsesfuld buffet, med mulighed for at tage en lille appetizer af gangen, eller gå all in, de måneder det kalder på dig. Desuden, indholdet er dit for evigt!

Og lad os bare være helt ærlige. Det moderne menneske bruger ca. 2 timer om dagen på at være online. Du kender måske rutinen: at gå på Instagram for at tjekke noget, for derefter at forsvinde ned i et kaninhul (og måske shoppe noget imens) to timer efter. Hvordan føles det i kroppen ? Not nice! Hvad har du fået ud af det? Ikke synderligt meget. 

Du er allerede online - spørgsmålet er, hvad du vælger at gøre med din tid!

Din økonomiske investering:

 

Et helt års abonnement til Letters to Gaia fås lige nu til 950:- inkl. moms. 

Det er også muligt  at købe 3 breve, hvis du ønsker at prøvesmage konceptet. 

 

Lets go mama!

10% af den samlede indtægt vil blive doneret til Red Barnet.