Indledende samtale
Tegnebræt 13.png

Denne session er for dig som ønsker en indledende samtale inden du booker et forløb, for at mærke på egen krop, hvad vores samarbejde kan gøre for dig og dit liv.  Du kan også booke denne samtale som en opfølgning, hvis du har været i forløb hos mig før.

Jeg kan hjælpe dig med: 

- Stress, udbrændthed, utilstrækkelighed og bekymring i mor-rollen

- At forene din identitet som mor med din indentitet som individ 

- Tvivl omkring identitet, arbejdsliv og livsformål efter du er blevet mor

- At integrere og forankre dig i den visdom, som du har akkumuleret i dit moderskab 

- At bearbejde din fødsel og efterfødsel og tage ejerskab over din historie 

- At skabe et nærende liv, som er i allignment med dine værdier og drømme 

- At finde ro, frihed og nydelse i dit liv som mor, uden dårlig samvittighed og skam

Under en indledende samtale vil vi typisk kortlægge dine udfordringer og tage de første skridt på din rejse mod det, du længes efter at mærke og realisere netop nu.

Sessionen varer 50 minutter og foregår over Zoom.

Pris: 1500:- ink. moms.

Om signatur forløbet:

Det bærende element i forløbet er den terapeutiske og coachende samtale, hvorigennem du kan få en dyb forståelse for dig selv og dine udfordringer, såvel som hvordan du rent praktisk handler på dine drømme og længsler.

 

Jeg støtter dig i at udforske de hæmmende indre narrativer som er blevet til usynlige "sandheder" du navigerer ud fra, og i stedet udvikle en mere nærende og selvkærlig indre dialog.

Foruden en bedre forståelse for dig selv, kan det at finde et sprog for dine oplevelser og følelser, hjælpe dig med at styrke dine tætteste relationer eller forme nogle nye. I den coachende del af samtalen kigger vi ofte frem og arbejder med dit personlige lederskab og indre motivation, og på at frigøre og vække til live det potentiale, som moderskabet har bragt i dit liv. 

 Foruden samtalen fylder meditation, mindfulness, åndedrætsterapi og restorativ bevægelse også i forløbet, alt efter hvad jeg vurderer vil være gavnlig for dig. Du inviteres til at bebo din krop med nænsomhed og bevidsthed, og til at lære at omsætte kroppens signaler og fornemmelser til et håndgribeligt og personligt sprog. ​

Læs mere og book et forløb her.

IMG_3409.jpeg
ezequiel-garrido-bi9JQmizpDs-unsplash.jpg