top of page

Mentoring
1:1 forløb

Et forløb hos mig er for dig, som længes efter varig forandring,  dyb heling,  transformation og dedikation til dig selv,  din trivsel og autentiske livsudfoldelse.  

 

Længes du efter? 

 • At styrke dit selvværd og øge selvkærligheden 

 • At finde hjem i din krop, blive fortrolig med dig selv og dine mønstre 

 • At integrere nye og mere gavnlige livsstrategier, der støtter dig i at leve det liv du ønsker for dig selv 

 • At udforske, ære og kultivere det potentiale for heling og forandring, som moderskabet har initieret hos dig 

 • At gøre op med skyld,skam, dårlig samvittighed og overkompensation i dit moderskab og i dine øvrige relationer

 • At give slip på selvopofrelse og kultivere sund selvansvar 

 • At sætte tydelige og kærlige grænser 

 • At rekalibrere din livsretning og lede dit liv med hjertet forrest  

 • At udforske din autentiske væren og dit personlige lederskab 

 • At stå stærkt i dig selv med en grundlæggende selv-tillid 
   

Det bærende element i forløbet er den nærværende og sokratiske dialog, hvorigennem du kan få en dyb forståelse for dig selv og dine udfordringer, opbygge større kropslig kapacitet og følelsesmæssig fleksibilitet, forbinde dig til dine værdier og begynde at handle på dine længsler og drømme. 
Foruden samtalen væver jeg mindfulness, bevægelse og mentale skriveøvelser ind i forløbet, alt efter hvad jeg vurderer vil være gavnlig for dig. Du inviteres til at bebo din krop med nænsomhed og bevidsthed, og til at lære at omsætte kroppens signaler og fornemmelser til et håndgribeligt og personligt sprog. ​​

 

Forløbet afsluttes med et personligt 5 timers retreat, som er skræddersyet efter årstiden, hos mig i Midtjylland. I retreatet er der inkluderet en ceremoni, med en svøbning, frokost, sauna og skovsø dyp. Det er muligt at ombytte de 5 timer til en online version eller flere 1:1 sessioner.

Under hver session vil du modtage hjemmeøvelser, der er skræddersyet netop dig, og som inviterer dig til at bringe sessionernes tematikker og opdagelser ind i din hverdag, og integrere dem i din levede erfaring. Dette kan være skriveøvelser, bevægelse, meditation/mindfuness, selvomsogspraksiser, øvelser i grænsesætning osv.​ 

“Det har været den allerbedste gave og investering for mig selv - og i mig selv. Tak for at holde rummet for min udvikling mod en mere autentisk Pernille. Du er så omsorgsfuld, varm, livsklog og fænomenal til at lytte. Jeg var lidt nervøs i starten for om Zoom ville virke, men det er fantastisk, for du brænder igennem selv en skærm, og så kan jeg samtidig sidde i min egen sofa.. og blive siddende i roen bagefter.”

-Pernille

Forløbets opbygning

Dit forløb starter med en skriftlig afklaring, hvorigennem vi kortlægger processen og rammerne for vores samarbejde. Dette er ikke en bindende kontrakt, men et udgangspunkt, som vi altid kan vende tilbage til gennem forløbet eller kigge tilbage på, ved afslutning, som en testimonial på din udvikling og dedikation til din proces.

Et forløb består af min. 8 sessioner af 60 minutter og derudover 2 x 20 minutters tjek ind mellem sessionerne, som kan bruges når du har brug for ekstra støtte. Sessionerne ligges hver 2. uge gennem hele forløbet.

En session starter altid med en stående eller siddende groundende mindfulness øvelse. Disse øvelser hjælper dig ikke kun med at lande i din krop før vi påbegynder samtalen, men hjælper dig også med at skabe nye vaner og måder at være tilstede med dig selv, dine tanker, følelser og fysiske sansninger.

I sessionerne tager vi udgangspunkt i det som er nærværende i dig i nuet, og/eller samler op på det, som vi har arbejdet med i de foregående sessioner, og som du har arbejdet med mellem sessionerne.

Forløbet afsluttes med et dagsretreat på 5 timer hos mig i Midtjylland. I retreatet er der inkluderet en 1,5 timers svøbning, hvor du vil modtage en blid massage og blive svøbt i 7 tørklæder, som et ritual der ærer din proces og transformation.
Retreatet vil være skræddersyet dig, men kunne se ud som:

 

Ankomst kl.10: Te og Snacks 

Svøbning kl.11-12:30 
Frokost og egen tid: 12:30-15:00
Kakao, sauna og sødyp: 15:00-17:00

 

Det er muligt at omsætte dagsretreatet til 1:1 sessioner og/eller et online format af retreatet. 

I forløbet er der desuden inkluderet: Alle e-bøger jeg har skrevet, worksheets, personlige lydfiler med meditationer, mindfulnessøvelser osv.

Billede af Tristen Lee
Billede af rebootanika by foodism360
Billede af Dana Marin (Amsterdamian)
Praktisk

Et forløb hos mig foregår over 4 eller 6 måneder, og består af:

 • Skriftlig afklaring over dine udfordringer såvel som dybeste behov, længsler og ønsker 

 •  8 nærværende sessioner på 60 minutter

 • 2 x 20 tjek ind mellem sessionerne

 • Dagsretreat på 5 timer med svøbning, frokost, skovsø dyp og sauna

 • Hjemmeøvelser som du modtager under eller efter sessionen

 • Relevante ressourcer såsom meditationer, e-bøger, artikler, øvelser 

Alle sessioner afholdes online via Zoom. Retreatet afholdes hos mig i Midtjylland, medmindre du ønsker at omsætte det til 1 x 1 sessioner eller et online retreat. Du booker selv sessionerne, som skal være afviklet inden den tidsramme, vi aftaler for forløbet.

Din investering

Foruden din tid og dedikation til dette forløb er din økonomiske investering:

13,450,- 

Det er muligt at dele betalingen op på en måde, der er meningsfuld for din og din økonomiske situation.

Såfremt du ønsker at tilkøbe flere sessioner i forbindelse med forløbet, eller efter endt forløb, kan disse tilkøbes til 1250,- pr. session.

Booking

For at booke forløbet, skal du sende mig nogle linjer om dig selv, og hvordan du ser, at jeg kan hjælpe dig. Dette er en vigtig led i processen, da jeg ønsker at sikre mig, at du forstår hvad jeg tilbyder og at vi er et godt match. Derefter vil du modtage et link til min kalender og handelsbetingelser, for at gøre din booking endelig. 

Er du tilbagevendende kunde kan du også booke enkelte sessioner til 1250:- ved at skrive en besked.

bottom of page