top of page

Efterfødselsmentoring 

1:1 forløb

Et forløb hos mig er både for dig som er ny, og dig som er en etableret mor, der har mærket moderskabet som en initiation og en invitation til dyb selvudvikling. Det er for dig som længes efter et rum hvor du ikke skal præstere eller give, men i stedet være den som bliver holdt, hørt og set, i et kontinuerligt forløb med fokus på din trivsel og din autentiske livsudfoldelse. 

Jeg vil meget gerne hjælpe dig med: 

- At vende stress, udbrændthed, utilstrækkelighed og bekymring i mor-rollen til tillid, selvaccept og forbindelse til din intuition 

- At væve din identitet som mor ind i din identitet som individ, så du ikke længere skal føle dig splittet mellem dine og dine børns behov

- At få klarhed omkring dine værdier, retning og livsformål efter du er blevet mor

- At integrere og forankre dig i den visdom, som du har akkumuleret i dit moderskab

- At bearbejde din fødsel og efterfødsel, lande i dit moderskab og tage ejerskab over din historie 

- At lære at navigere i livet som mor, uden at opofre din egen lykke, trivsel, drømme og ambitioner

​- At  skabe et nærende liv på ydersiden, som er i overensstemmelse med det du mærker på din inderside 

“Det har været den allerbedste gave og investering for mig selv - og i mig selv. Tak for at holde rummet for min udvikling mod en mere autentisk Pernille. Du er så omsorgsfuld, varm, livsklog og fænomenal til at lytte. Jeg var lidt nervøs i starten for om Zoom ville virke, men det er fantastisk, for du brænder igennem selv en skærm, og så kan jeg samtidig sidde i min egen sofa.. og blive siddende i roen bagefter.”

-Pernille

Forløbets søjler

Holistisk mentoring

Det bærende element i forløbet er den nærværende og sokratiske dialog, hvorigennem du kan få en dyb forståelse for dig selv og dine udfordringer, såvel som hvordan du rent praktisk handler på dine drømme og længsler. Gennem skarpe spørgsmål støtter jeg dig i at udforske dine indre narrativer, og hjælper dig med at udvikle et nærende og selvkærligt indre miljø.

I dialogen kigger vi også frem, og arbejder med dit personlige lederskab og indre motivation, og på at frigøre og vække til live det potentiale, som moderskabet har bragt i dit liv. 

 

​ Foruden samtalen fylder meditation, mindfulness, åndedrætsterapi, restorativ bevægelse og mentale skriveøvelser også i forløbet, alt efter hvad jeg vurderer vil være gavnlig for dig. Du inviteres til at bebo din krop med nænsomhed og bevidsthed, og til at lære at omsætte kroppens signaler og fornemmelser til et håndgribeligt og personligt sprog. ​

 

Selvudvikling gennem sprog 

En af de største udfordringer mødre står overfor i dag er følelsen af isolation og ensomhed, ikke kun på grund af den praktiske indretning af samfundet, men også på grund af vores mangelfulde sprog til at beskrive alle de nuancer, som moderskabet består af. Gennem forløbet støtter jeg dig i at finde et sprog for dine personlige erfaringer, følelser og oplevelser,  så du kan kultivere en dybere medfølelse for dig selv. Foruden en bedre og mere kærlig forståelse for dig selv, kan det at finde et sprog for dine oplevelser og følelser, hjælpe dig med at styrke dine tætteste relationer eller opsøge og forme nogle nye.

Selvudvikling gennem egenpraksis  

Efter hver session vil du modtage hjemmeøvelser, der er skræddersyet netop dig, og som inviterer dig til at bringe sessionernes tematikker og opdagelser ind i din hverdag, og integrere dem i din levede erfaring. Dette kan være skriveøvelser, bevægelse, meditation/mindfulness, selvomsorgspraksiser, øvelser i grænsesætning osv.​ 

tetiana-padurets-B-xb7VFtlZg-unsplash.jpg
Billede af Liana Mikah
P1420595.jpeg
Praktisk

Et forløb hos mig foregår over 3, 4 eller 6 måneder, og består af:

  • Skriftlig afklaring over dine udfordringer såvel som dybeste behov, længsler og ønsker 

  • 4,6 eller 8 nærværende sessioner på 50 minutter

  • Hjemmeøvelser som du modtager i en opsummerende mail efter sessionen

  • Relevante ressourcer såsom meditationer, e-bøger, artikler, øvelser 

Alle sessioner afholdes online via Zoom. Du booker selv sessionerne, som skal være afviklet inden den tidsramme, du vælger for forløbet.

Priser

3 måneder, 4 sessioner: 6000 :- 

4 måneder, 6 sessioner: 8500:- 

6 måneder, 8 sessioner: 11000:-

Alle 3 valgmuligheder er inklusiv opsummerende mail med hjemmeøvelser og dertilhørende ressourcer.

Alle priser er inkl. moms. 

Ratebetaling er mulig.  

Booking

PT. LUKKET FOR BOOKING PGA BARSEL.
For at booke forløbet, skal du sende mig nogle linjer om dig selv, og hvordan du ser, at jeg kan hjælpe dig. Dette er en vigtig led i processen, da jeg ønsker at sikre mig, at du forstår hvad jeg tilbyder og at vi er et godt match. Derefter vil du modtage et link til min kalender og handelsbetingelser, for at gøre din booking endelig. 

bottom of page