top of page

Efterfødselsmentoring 

1:1 forløb

Et forløb hos mig er både for dig som er ny, og dig som er en etableret mor, der har mærket moderskabet som en initiation og en invitation til dyb selvudvikling. Det er for dig som længes efter et rum hvor du ikke skal præstere eller give, men i stedet være den som bliver holdt, hørt og set, i et kontinuerligt forløb med fokus på din trivsel og din autentiske livsudfoldelse. 

Har starten på dit moderskab været præget af selvkritik, skyld, uro og stress, som du stadig har svært ved at ryste af dig?

 

Oplever du at kæmpe med følelser som utilstrækkelighed, dårlig samvittighed, udbrændthed og ensomhed i dit moderskab, selvom du forsøger at gøre “det rigtige” for dine børn? 

 

Føler du dig forandret efter du er blevet mor, men har samtidigt svært ved at tage den tid og plads der skal til, for at udforske, ære og kultivere den udvikling, moderskabet har bragt i dit liv? 

 

Har du dedikeret dig selv til dit moderskab i  sådan en grad, at du ikke længere ved eller kan mærke hvem du selv er? 

 

Kan du mærke at tiden er inde til at træde ud af skyggen som andres forventninger har kastet på dit liv, og i stedet begynde at lede dig dit liv med selvkærlighed? 

Udfaldet af et forløb er forskelligt fra kvinde til kvinde, men det jeg oftest ser er: 

- At du vil føle dig mere vågen, energisk, opmærksom og tilstedeværende i dit liv, dine relationer og dit moderskab. 

 

- At du lærer at forstå og sætte ord på dine følelser i dit moderskab og lærer at alkymisere vrede og dårlig samvittighed.

 

- At angsten for at fejle ikke længere skal være en hæmsko for at leve det nærende liv du længes efter og ved er mulig.

 

- At du bliver bevidst omkring hvordan du kan stoppe den onde spiral af  selvkritik, dårlig samvittighed og perfektionisme, og i stedet kultivere selvaccept, mildhed, forståelse og dyb intimitet med dig selv. 

 

- At du føler dig forbundet med dine indre rytmer, behov og længsler, og ved hvad du skal bruge for at opretholde en bæredygtig energiudveksling med din omverden.

 

- At stå stærkere i dig selv med en grundlæggende tillid til dine evner og styrke. 

“Det har været den allerbedste gave og investering for mig selv - og i mig selv. Tak for at holde rummet for min udvikling mod en mere autentisk Pernille. Du er så omsorgsfuld, varm, livsklog og fænomenal til at lytte. Jeg var lidt nervøs i starten for om Zoom ville virke, men det er fantastisk, for du brænder igennem selv en skærm, og så kan jeg samtidig sidde i min egen sofa.. og blive siddende i roen bagefter.”

-Pernille

Forløbets søjler

Holistisk mentoring

Det bærende element i forløbet er den nærværende og sokratiske dialog, hvorigennem du kan få en dyb forståelse for dig selv og dine udfordringer, såvel som hvordan du rent praktisk handler på dine drømme og længsler. Gennem skarpe spørgsmål støtter jeg dig i at udforske dine indre narrativer, og hjælper dig med at udvikle et nærende og selvkærligt indre miljø.

I dialogen kigger vi også frem, og arbejder med dit personlige lederskab og indre motivation, og på at frigøre og vække til live det potentiale, som moderskabet har bragt i dit liv. 

 

​ Foruden samtalen fylder meditation, mindfulness, åndedrætsterapi, restorativ bevægelse og mentale skriveøvelser også i forløbet, alt efter hvad jeg vurderer vil være gavnlig for dig. Du inviteres til at bebo din krop med nænsomhed og bevidsthed, og til at lære at omsætte kroppens signaler og fornemmelser til et håndgribeligt og personligt sprog. ​

 

Selvudvikling gennem sprog 

En af de største udfordringer mødre står overfor i dag er følelsen af isolation og ensomhed, ikke kun på grund af den praktiske indretning af samfundet, men også på grund af vores mangelfulde sprog til at beskrive alle de nuancer, som moderskabet består af. Gennem forløbet støtter jeg dig i at finde et sprog for dine personlige erfaringer, følelser og oplevelser,  så du kan kultivere en dybere medfølelse for dig selv. Foruden en bedre og mere kærlig forståelse for dig selv, kan det at finde et sprog for dine oplevelser og følelser, hjælpe dig med at styrke dine tætteste relationer eller opsøge og forme nogle nye.

Selvudvikling gennem egenpraksis  

Efter hver session vil du modtage hjemmeøvelser, der er skræddersyet netop dig, og som inviterer dig til at bringe sessionernes tematikker og opdagelser ind i din hverdag, og integrere dem i din levede erfaring. Dette kan være skriveøvelser, bevægelse, meditation/mindfulness, selvomsorgspraksiser, øvelser i grænsesætning osv.​ 

Billede af Tristen Lee
Billede af rebootanika by foodism360
Billede af Dana Marin (Amsterdamian)
Praktisk

Et forløb hos mig foregår over 3, 4 eller 6 måneder, og består af:

  • Skriftlig afklaring over dine udfordringer såvel som dybeste behov, længsler og ønsker 

  • 4,6 eller 8 nærværende sessioner på 50 minutter

  • Hjemmeøvelser som du modtager under eller efter sessionen

  • Relevante ressourcer såsom meditationer, e-bøger, artikler, øvelser 

Alle sessioner afholdes online via Zoom. Du booker selv sessionerne, som skal være afviklet inden den tidsramme, du vælger for forløbet.

Priser

3 måneder, 4 sessioner: 5000 :- 

4 måneder, 6 sessioner: 6600:- 

6 måneder, 8 sessioner: 8000:-

Alle 3 valgmuligheder er inklusiv  hjemmeøvelser og dertilhørende ressourcer.

Alle priser er inkl. moms. 

Ratebetaling er mulig.  

Booking

For at booke forløbet, skal du sende mig nogle linjer om dig selv, og hvordan du ser, at jeg kan hjælpe dig. Dette er en vigtig led i processen, da jeg ønsker at sikre mig, at du forstår hvad jeg tilbyder og at vi er et godt match. Derefter vil du modtage et link til min kalender og handelsbetingelser, for at gøre din booking endelig. 

Er du tilbagevendende kunde kan du også booke enkelte sessioner til 1250:- ved at skrive en besked.

bottom of page