Blooming Post Partum
Mentorforløb 

Moderskabet er en katalysator for en livets største transformationer. Måske genkender du følelsen af, at du ikke længere har den samme forbindelse til dig selv,  at dine værdier og interesser har ændret sig, eller at du ganske enkelt ikke ved hvem du selv er længere. Moderskabet har vendt din verden på hovedet, og revet tæppet væk under dig. 

 

I dette forløb vil jeg være din guide i din unikke og personlige genfødsel som mor, og hjælpe dig med at få øje på, hvordan netop din historie har formet dig. Jeg vil skabe et kærligt og ikke dømmende rum, hvor du kan udforske alle aspekter af din nye identitet, som menneske og mor. Sammen kigger vi på de områder af dit liv, hvor du holder dig selv tilbage, på udtjente mønstre du er klar til at slippe, og på potentialet for udvikling, som moderskabet har bragt i dit liv. 

Min tilgang er eksplorativ, humanistisk, og spirituel. Jeg er her for at inspirere dig, vejlede dig og hjælpe dig med at finde og eje din nye plads i verden som mor.  Mit mål er at du afslutter forløbet med en stærkere selvfølelse og en bedre forståelse af din rejse som mor - forbundet til dine rødder og klar til at blomstre.

 

Forløbet består af 5 sessioner + nærende hjemmeopgaver fra gang til gang. 1 session varer en time, og de efterfølgende sessioner varer 50 minutter.

Forløbet afvikles hjemme i din stue via Zoom.

  

Pris: 3750:-

Du er velkommen til at kontakte mig for en uforpligtende samtale, hvis du er i tvivl om forløbet er noget for dig. Hvis du ønsker at booke en tid, men ingen af tiderne i min kalender passer dig, så finder vi en tid til dig sammen manuelt. 

Copyright Jozefina Skovgaard 2020