Tegnebræt 15.png

At blive mor var for mig den mest omkalfatrende begivenhed nogensinde. Bogstaveligt talt følte jeg mig kørt over, vendt på vrangen og på hovedet samtidig. Jeg havde en ret vanskelig fødselsoplevelse og første tid, og uden Jozefinas hjælp, ville jeg nok stadig have haft svært ved at tale om det hele uden at få hjertebanken og gråd i stemmen.

 

Jozefinas omsorgsfulde, milde, kærlige og imødekommende væsen er helt uden sammenligning, og det har givet mig en kæmpe selvtillid i moderskabet at føle mig så støttet, set og holdt i mødet med hende.

 

Udover bearbejdelsen af selve fødselsoplevelsen har hun også hjulpet mig med at integrere den nye version af mig selv i den tidligere, og det har både givet mig mere retning og en tro på, at jeg kan stå stærkt i mig selv og være andet og mere end mor. Jeg kan varmt anbefale et mentorforløb hos Jozefina - faktisk ville jeg bare ønske, hun kunne være min hotline for evigt.”

 

Marianne Gellert

Tegnebræt 18.png

Kære Jozefina, 
Tusind tak for de sidste 6 måneder, jeg har været SÅ imponeret over dig & hver eneste måned har jeg set frem til hver eneste Mother Circle. Du har bare haft en kontakt med os mødre, der har gjort at man har følt sig så rolig, velkommen og tryg i dine omgivelser. At blive grebet og hørt og holdt i hånd har været essentielt for den styrke og ro de sidste 6 måneder har gevet mig .Alt fra din vidunderlige te du tilbyder til dine reflekterende og dybe spørgsmål, yoga, samt energigivende yolates og eksplosiv dans har alt sammen været med til at skabe et stort sejt og vildt moderfundament. 
TAK for dig - du er enhver ny mors drøm - også selvom de ikke ved det endnu ;)“
 

 

- Esther

Tegnebræt 14.png

"Mine varmeste anbefalinger til Jozefina, som blev mine vise vejfinder i mit moderskabs spæde begyndelse. Gennem Jozefinas nærvær, varme og skarpe sans for gode og skønt timede spørgsmål, kunne jeg begynde at vende bekymringer og overvældelse til lethed og håb. Heling i øjenhøjde, med plads til både tårer og latter. Jeg tager lethed og selvtilgivelse med mig videre på min vej ad moderskabets snørklede stier. Tak!"

- Sara 

Tegnebræt 12.png

"Jeg henvendte mig til Jozefina en dag hvor jeg endnu engang mærkede at være drænet for alle ressourcer og jeg simpelthen ikke havde mere at give af grundet bl.a. en efterfødselsreaktion, mangel på søvn og et virkelig overbelastet nervesystem.

 

Alt i mig kaldte på en forandring af min nuværende tilstand og jeg vidste at Jozefina var den rette til at hjælpe mig. Hun har de skarpeste og mildeste øjne til at se helt ind i din mor sjæl og se dine behov og der hvor du er - helt uden at dømme.

 

Jeg har følt mig så holdt, tryg og mødt under mit forløb hos Jozefina og har efterfølgende haft virkelig stor glæde af de helt unikke strategier som blev skræddersyet til lige netop mit familieliv. Det har føltes lidt lige som en hjertestarter der fik mit hjerte til at vågne og håbet i mig blomstre på ny. Jozefina er et geni på sit felt og jeg vil ønske at alle mødre må lære Jozefina og hendes virkelig vigtige arbejde at kende"

 

~ Trine 

Tegnebræt 17.png