Tegnebræt 15.png

Jeg var til svøbning næsten et år efter fødslen af min søn, og det var en magisk oplevelse! Både selvfølgelig at have tid og rum til selvforkælelse, men også stemningen hos Jozefina og måden hun tog imod mig med åbne arme. Jeg følte mig meget set og mødt! Efter svøbningen havde jeg en underlig ubestemmelig fornemmelse i kroppen - og få dage efter fik jeg min menstruation igen for første gang siden fødslen. Det føltes ret vildt, og virkelig som om min krop responderede paå svøbningen og kom tilbage til sig selv, og jeg har følt mig mere ‘landet’ i mig selv og mit moderskab siden. En stor og dejlig oplevelse, som jeg er meget taknemmelig for.

Leah

Tegnebræt 18.png

Kære Jozefina, 
Tusind tak for de sidste 6 måneder, jeg har været SÅ imponeret over dig & hver eneste måned har jeg set frem til hver eneste Mother Circle. Du har bare haft en kontakt med os mødre, der har gjort at man har følt sig så rolig, velkommen og tryg i dine omgivelser. At blive grebet og hørt og holdt i hånd har været essentielt for den styrke og ro de sidste 6 måneder har gevet mig .Alt fra din vidunderlige te du tilbyder til dine reflekterende og dybe spørgsmål, yoga, samt energigivende yolates og eksplosiv dans har alt sammen været med til at skabe et stort sejt og vildt moderfundament. 
TAK for dig - du er enhver ny mors drøm - også selvom de ikke ved det endnu ;)“
 

 

 Esther

Tegnebræt 14.png

“Jozefina, jeg har lige købt og læser din bog, og sidder allerede og græder. Jeg ville ønske jeg havde haft den for halvandet år siden da jeg blev gravid. Nu hjælper den mig med at pege ud, hvad det var jeg ikke havde det godt med, og hvad jeg helt sikkert vil gøre på en anden måde næste gang!”

Ronja

Tegnebræt 12.png

"Jeg henvendte mig til Jozefina en dag hvor jeg endnu engang mærkede at være drænet for alle ressourcer og jeg simpelthen ikke havde mere at give af grundet bl.a. en efterfødselsreaktion, mangel på søvn og et virkelig overbelastet nervesystem.

 

Alt i mig kaldte på en forandring af min nuværende tilstand og jeg vidste at Jozefina var den rette til at hjælpe mig. Hun har de skarpeste og mildeste øjne til at se helt ind i din mor sjæl og se dine behov og der hvor du er - helt uden at dømme.

 

Jeg har følt mig så holdt, tryg og mødt under mit postpartum healing forløb hos Joze og har efterfølgende haft virkelig stor glæde af de helt unikke strategier som blev skræddersyet til lige netop mit familieliv. Det har føltes lidt lige som en hjertestarter der fik mit hjerte til at vågne og håbet i mig blomstre på ny. Jozefina er et geni på sit felt og jeg vil ønske at alle mødre må lære Jozefina og hendes virkelig vigtige arbejde at kende"

 

~ Trine 

Tegnebræt 17.png