Jeg var til svøbning næsten et år efter fødslen af min søn, og det var en magisk oplevelse! Både selvfølgelig at have tid og rum til selvforkælelse, men også stemningen hos Jozefina og måden hun tog imod mig med aåbne arme. Jeg følte mig meget set og mødt! Efter svøbningen havde jeg en underlig ubestemmelig fornemmelse i kroppen - og faå dage efter fik jeg min menstruation igen for første gang siden fødslen. Det føltes ret vildt, og virkelig som om min krop responderede på svøbningen og kom tilbage til sig selv, og jeg har følt mig mere ‘landet’ i mig selv og mit moderskab siden. En stor og dejlig oplevelse, som jeg er meget taknemmelig for.

Leah

Kære Jozefina, 
Tusind tak for de sidste 6 måneder, jeg har været SÅ imponeret over dig & hver eneste måned har jeg set frem til hver eneste Mother Circle. Du har bare haft en kontakt med os mødre, der har gjort at man har følt sig så rolig, velkommen og tryg i dine omgivelser. At blive grebet og hørt og holdt i hånd har været essentielt for den styrke og ro de sidste 6 måneder har gevet mig .Alt fra din vidunderlige te du tilbyder til dine reflekterende og dybe spørgsmål, yoga, samt energigivende yolates og eksplosiv dans har alt sammen været med til at skabe et stort sejt og vildt moderfundament. 
TAK for dig - du er enhver ny mors drøm - også selvom de ikke ved det endnu ;)“
 

 

 Esther

“Jozefina, jeg har lige købt og læser din bog, og sidder allerede og græder. Jeg ville ønske jeg havde haft den for halvandet år siden da jeg blev gravid. Nu hjælper den mig med at pege ud, hvad det var jeg ikke havde det godt med, og hvad jeg helt sikkert vil gøre på en anden måde næste gang!”

Ronja

Jozefinas Mother Circle er bedre end spa tur, snak med en veninde og en yoga time.

Jozefinas Mother Circle er et oplevelse for alle sanser.  Hver gang jeg tog hjem følte jeg mig lettere. Forstået, holdt, set. Glad og rolig dybt inden i. Min krop har fået lige det bevægelse som den havde brug for, gode kombi af stræk og endorfiner!

Jeg er taknemlig for at kunne være med fordi jeg kunne mærke hvor værdifuldt det er at kunne dele sine highs and lows med andre kvinder og hvor meget det betyder at høre deres erfaringer, overvejelser og usikkerheder. Jozefina skaber et fantastisk rum og faciliterer den med lethed og kærlighed. Jeg kan ikke anbefale hende nok!

Daniela

                                                                          

 

"I halvanden time blev jeg svøbt i ultimativt nærvær og omsorg under Jozefinas kyndige hænder. Jozefinas intention er så ren og mærkbar, og jeg gik fra hende med følelsen af at have modtaget så meget energi og kærlighed. Som om jeg var et batteri, der nu var ladt op. Jeg har prøvet et utal af behandlinger og massager, men jeg har aldrig oplevet et så stærkt nærvær og mærket så stor omsorg for min person, som jeg oplevede det hos Jozefina. Jeg vil ønske at alle, har mulighed for at mærke den fantastiske følelse, som Jozefina efterlader dig med."

 Line Rømer

Copyright Jozefina Skovgaard 2020